Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Biografija

Ranka Vladić, poznata travarka i fitoterapeut

„Vi ste Ranka suviše skromni u svojim obećanjima. Obećavate malo, a dajete mnogo!“, često su riječi mojih pacijenata, ali ja sam srećnija tako.

Ranka-Vladić-fitoterapeut
Ranka Vladić - fitoterapeut iz Međaša

Moja prva iskustva potiču od dana kada smo zajedno sa komšijskom djecom bolovali od čireva (gnojnih zapaljenja na koži) koji su dolazili kao posljedica naših igara po šančevima punim nečistoća. Već sam naučila da čireve treba isprati rakijom i staviti zgnječenu bokvicu koje je bilo svuda oko nas, pored puteva i po cijelom dvorištu. Samo bih je otkinula, obrisala prašinu sa nje i stavljala je na raskvarena mjesta nakon čega su čirevi počeli lagano da nestaju.

Kao tek udata žena uspjela sam da pirevinom, u narodu poznatom kao krmećuša, izliječim tešku mokraćnu infekciju. 1985. godine preporučili su mi čajeve travara Ljušića za moju dvogodišnju kćerku koja je bolovala od upornih gnojnih zapaljenja krajnika, a ja sam tada imala ranu na materici.

I tako je to krenulo. Moja porodica, poznanici, prijatelji, njihovi prijatelji, itd.

Danas sam čvrsta i odlučna, sa potpuno izgrađenim stavovima i pristupom oboljenjima, da pomognem svakom ko mi se obrati, ukoliko je to u mojoj moći. Nasuprot grupi fitoterapeuta koji sve mogu i sve obećavaju, ja saslušam pacijenta i sa najljudskijom iskrenošću kažem da li i koliko mogu da pomognem.
Vi ste Ranka suviše skromni u svojim obećanjima. Obećavate malo, a dajete mnogo!“, često su riječi mojih pacijenata, ali ja sam srećnija tako.

 

Igra ljudskim životima i sudbinama je igra sopstvenim životom, karakterom i ljudskošću.

Brojevi sve govore!

800 +
Poziva
800 +
Pacijenata
1 CILJ!
OZDRAVLJENJE
5/5
Kad pričam o svojim pacijentima, utonem u neko blaženstvo i sa puno ljubavi i zadovoljstva pričam o njima, o našim zajedničkim uspjesima.
Ranka Vladić
Logo-Ranka-Vladic

Neosporni uspjesi

Nisam čudotvorac, niti mag, već obična žena, koju je nužda, ali i upornost navela da traži u bilju spas.

Svojim čajevima uspiješno liječi: