Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Nakon tri mjeseca, ostala sam u drugom stanju – Miladinka Rulić

Nakon tri meseca biljne terapije ostala sam u drugom stanju!

Naša čitateljka Miladinka Rulić iz Čelinca kod Banjaluke godinama se borila sa sterilitetom izazvanim brojnim uzročnicima.

“Deset godina sam imala neredvoan ciklus, menstruaciju sam imala na svaka dva pa i četiri meseca. Pošto posle nekoliko godina braka nisam uspela da začnem, potražila sam pomoć lekara i ustanovljeno je da da su mi jajnici policistični, da folikuli ne sazrevaju dovoljno te da su jajovodi zapušeni. Situacija je bila veoma složena, lekari i pored medicinske terapije nisu bili optimisti u vezi sa mojom trudnoćom, ali nisam gubila nadu”, ističe naša sagovornica.

Miladinka je iz naših novina saznala za čuvenu fitoterapeutkinju Ranku Vladić, koja je mnogima pomogla da dodđu do željenog potomstva.

“Otišla sam kod Ranke sa svim lekarskim nalazima i ona mi je predložila brži put: da se uradi HSG, kako bi se slepljeni jajovodi otpušili, a u međuvremenu sam pila čaj za stimulisanje folikula. Ranka mi je rekla da ću začeti u periodu kada se jajovodi otpuše, a folikuli sazru. Redovno sam pila čajeve, vodila računa o ishrani i pridržavala se svih saveta. Posle samo tri meseca, dogodilo mi se dugoočekivano čudo. Kako je Ranka rekla, tako je i bilo. sada sam u petom mesecu trudnoće koja protiče sasvim normalno. Odlično se osećam i presrećna sam jer ću uskoro na svet doneti toliko željenu bebu”, kaže ova buduća mama.