Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Ogromna cista je nestala

Problemi sa levom dojkom počeli su 2004. godine. Imala sam jake bolove i obratila se lekaru. Doktorka je rekla da je u pitanju vodena cista i da treba pratiti stanje. Naredne dve godine svakih šest meseci sam išla na kontrolu, cista se nije smanjivala. Nisam uzimala nikakvu terapiju, niti su mi lekari išta predlagali. Počeo me je hvatati strah, želela sam da prekinem neizvesnost koja dugo traje – priča 63-godišnja Nada Grubiša iz Banja Luke.

Kako dalje ona navodi, u Magičnom Bilju pročitala je tekst o Ranki Vladić i o tome kako svojim preparatima može između ostalog, otkloniti i ciste na dojci. Jednog dana je nazvala travarku :

Kada me je saslušala, Ranka mi je predložila da pijem njene čajeve i stavljam biljne obloge. Prihvatila sam jer smatram da biljke ne mogu odmoći, ako već ne pomognu. Čajeve sam pila od novembra do decembra prošle godine, kao i glinu svakog jutra po jednu čašu, i na dojku stavljala obloge od gline i šveden biteera. Takođe sam korigovala ishranu za to vreme – jela sam povrće, voće, ribu, semenke. Posle tri meseca na kontroli kod lekara ciste više nije bilo.

Nada Grubiša
ranka-vladic-fitoterapija

Ranka Vladić: “Gospođa Nada je imala cistu u levoj dojci, veličine 19 puta 11 mm, koja je uočena 2006. Uz to je imala proširene vene i loš san. Poslala sam joj biljnu terapiju koju za te tegobe spravljam i posle četiri meseca mi je javila da ciste više nema, Ona je primer da se cistične promene mogu otkloniti i kad su hormoni kod žena u smiraju. Naime, bar meni je mnogo lakše da te probleme otklanjam svojom terapijom kod mlađih osoba, kod kojih su hormoni aktivni.