Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Šlajm je potpuno nestao, a ruke više ne bole

I nakon bezbroj snimanja pluća i mnogo skupih lekova, neprijatni šlajm je i dalje gušio Dragana – sve dok ga supruga nije naterala da u pomoć pozove Ranku.

Tretman je počeo u decembru 2014. godine, a već u maju 2015. je ponovna poseta lekarima potvrdila da je izlečen – rekli su da se u medicini dešavaju čuda i da je izlečenje jedno takvo čudo.

Bračni par Zorica i Dragan Jeskov iz Ešborna kod Frankfurta došli su na privremeni rad sredinom davnih sedamdesetih. Godinama su mukotrpno i vredno radili, napravili veliku kuću u Boru, stvorili mnogo toga i pošteno zaradili svoje penzije. U međuvremenu se rodila ćerka Jelena, zatim na svet došli unuci Dragan i Milica, zaradili su pošteno svoje penzije – jednom rečju, godinama su bili pravi primer srećne porodice. Medjutim, tu sreću je kvario zdravstveni problem:

— Dragan i ja smo u braku više od 4 decenije i oduvek je imao taj problem. U ranoj mladosti je bolovao od upale pluća i to nije tada lečeno kako treba, pa su ostale posledice. Stvorile se neke ciste, kao kesice, u kojima se stalno skupljao šlajm u plućima, koji nikako nije mogao da izbaci, priča supruga Zorica i dodaje:

— Pročitala sam u našim Vestima da postoji izvesna gospođa Ranka Vladić koja svojim lekovitim i prirodnim terapijama leči mnoge bolesti i predlagala mu da je pozove i objasni svoj problem. Dugo se nećkao, a onda sam u novinama videla i sačuvala ispovest jedne žene iz Gepingena koju je Ranka Vladić izlečila i pokazala mu.

–Meni je život danas mnogo bolji nego pre 15 godina, počinje svoju priču Dragan Jeskov, najmladji sin ruskog kozaka i majke vlajne iz okoline Bora i nastavlja:

— Sve sam probao. Obišao sam ovde u Nemačkoj najbolje lekare, odlazio na razne klinike sam i niko nije mogao da mi nadje lek. Dva puta sam imao teške napade i mislio da je kraj, jer nisam mogao da dišem. Strašan osećaj je kada si svestan, gledaš sve oko sebe a gušiš se i ne možeš da dišeš. Nisam padao u nesvest, ali sam imao utisak da mi nema spasa. Dolazila je puno puta hitna pomoć, vraćali su me ponovo u život, ali me nisu izlečili. Bio sam na raznim snimanjima, najpoznatiji lekari su mi prepisivali razne lekove, svašta sam probao, ali nikako da se otarasim bolesti. Moja supruga je bila jako uporna i na kraju sam pozvao gospodju Ranku.

Nakon našeg razgovora koji je trajao oko jedan sat, objasnio sam joj moj problem, a ona mi je jednostavno odgovorila da ja nisam težak slučaj i da postoji lek. Nisam prvo mogao da verujem, ali sam ipak naručio ceo paket čajeva kod nje. U prvom tretmanu su stigli čajevi koji se kuvaju a i neki koji se ne kuvaju. Posle prvog tretmana sam osetio već boljitak, pa sam odmah naručio još jedan paket. Najteže mi je bilo da pijem kad nisam žedan, ali sam se potrudio, jer sam imao osećaj kao da sam ponovo rodjen. Kada sam hteo i treći paket da naručim, gospodja Ranka mi je rekla da sam izlečen i da mi čajevi više nisu potrebni, srećno naglašava naš sagovornik.

Ona je meni pomogla, ja sam sada drugi čovek, živim lepo, dobro i nemam nikakve tegobe. Rešio sam se belaja i velikih troškova za lekove koje sam godinama morao da kupujem. Verujte mi, i da su čajevi bili deset puta skuplji – platio bih jer zdravlje nema cenu.

Počeo sam sa tretmanom u decembru 2014. godine, a već u maju 2015. sam otišao na ponovno snimanje kod lekara ovde u Nemačkoj. Ustanovili su da sam izlečen. Kažu da se u medicini dešavaju čuda i da sam je moje izlečenje jedno takvo čudo, kaže Dragan.

Međutim, priči sa srećnim krajem se pridužila i supruga Zorica, koje je takođe pronašla lek u Rankinim čajevima:

Penziju sam zaradila u gradskoj mesari u Ešbornu. Ruke su mi stalno bile u vodi i zglobovi su mi bili toliko propali, da su mi lekari rekali da mi nema leka. Ruke su mi trnule, noću sam se budila od bolova. Ja sam uradila jedan tretman sa čajevima gospodje Ranke i od tada mene ruke više ne bole. Od kada smo se oboje izlečili, svima od srca preporučujemo da se obrate za pomoć našoj gospodji Ranki, a mi znamo kako ćemo da joj se odužimo kada odemo da je posetimo u Bjeljinu, kaže Zorica Jeskov.