Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Terapija

terapijaMoje terapija je, možda, malo zahtjevna, naročito kad su u pitanju maligniteti.

Saniranje hormonalnih poremećaja je dosta jednostavnije, kao i liječenje neplodnosti.

Svaka terapija podrazumijeva konzumiranje veće količine čaja, 1-2 prateća eliksira, uzimanje jednokomponentnih vitamina i minerala kao i izmijenjen način ishrane, u zavisnosti od težine i toka bolesti.

Moj cilj je, prvenstveno, revitalizovati kompletan organizam, očistiti ga od toksina i „oprati“ ćelije. Tek tada, ciljano, djelujem na bolest, odnosno njen izvor.

Terapije u prosjeku traju 3-6 mjeseci, u zavisnosti od problema, a kod malignih oboljenja su i duže. Na primjer, ciste u dojkama, ciste na jajnicima i hormonski poremećaji liječe se oko 6 mjeseci. Ciste u dojkama, kod žena kod kojih je nestao ciklus, obično se liječe 3 mjeseca.

Kod malignih oboljenja , u zavisnosti da li mi se pacijent javlja prije ili poslije operacije ili, pak,  kad se javi recidiv ili metastaze, traje dosta duže. Obično predlažem dvije udarne terapije po 3 mjeseca pa onda smanjujem dozu i predlažem blagu dozu održavanja postignutih rezultata.

Takodje, jako je bitno da me pacijent redovno obavještava o svom stanju i postignutim rezultatima.

Proizvodi

Biljke za svoje čajne mješavine brižljivo odabiram. Nešto od toga su moje biljke, a nešto nabavljam od elitnih prozvođača. Strogo su kontrolisane, ubrane na najčistijim predjelima Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

ambalaza

Svaki čaj se spravlja prema pojedinačnom slučaju tako da je nepohodan direktan kontakt sa osobom koja želi da počne sa terapijom. Svačiji organizam je poseban pa samim tim zahtijeva i posebnu terapiju.

   Sve biljke koje se nalaze u sastavu mojih čajeva su blagotvorne i ne mogu izazvati zavisnost niti su kontraindikovane sa bilo kojim lijekom. Čak pomažu da se hemoterapija i zračenje lakše podnesu. Mogu se piti neograničeno dugo, bez ikakve bojazni od predoziranja.

   Postoji jedna biljka koja ulazi u sastav moje čajne mješavine za balansiranje hormonalnog statusa koju teže pronalazim. Rijetko se upotrebljava pa od strane proizvođača često imam prebacivanje otkud baš nju da tražim jer rijetko ko radi sa njom. Kada imam zalihe te biljke, osjećam se spokojno.

   U svemu ovome je bitna samo dosljednost i istrajnost pacijenta jer obično volim da kažem: „ Znam da dajem najbolje! I najbolje treba da se dogodi.“