Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian
terapija

Suzana Milovanović iz Beograda pobedila je upornu i opasnu gljivicu koja joj je izazivala ozbiljne tegobe

Iako je tada imala samo 24 godine, Suzana Milovanović iz Beograda svakodnevno se suočavala sa jakim bolovima u stomaku. Osećaj mučnine i nadimanje bili su njeni stalni pratioci.

Kada sam otišla kod doktora, niko nije znao da mi uspostavi dijagnozu. Smatrali su da je moje stanje uzrokovano stresom i slali su me kod neuropsihijatra. Znala sam da uzrok nije psihološke prirode. Moja kuma, inače farmaceut, posavetovala me je da se testiram na kandidu jer je primetila da sam posebno naduta kada pojedem slatkiše. Analiza je pokazala da imam kandidu, ali u malom broju i da nije potrebna neka posebna terapija. Ipak, moje tegobe su se nastavile.

Razmišljajući šta da radi, Suzana se setila čuvene fitoterapeutkinje Ranke Vladić iz Bijeljine jer je njena mama uspela da sanira miome uz pomoć R terapije.

– Iako su lekari mojoj mami predlagali operaciju, ona je uspela da uz pomoć Rankinih čajeva i obloga sanira svoj problem. To mi je ulilo nadu da ću i ja uspeti – dodaje ova mlada žena.

Ranka je Suzani odmah skrenula pažnju da mali broj gljivice kandide, kako su joj rekli u laboratoriji, ne predstavlja ništa utešno jer i mali broj je dovoljan da napravi problem.

„Kandida je kandida, bez obzira na njen broj“, bila je direktna Ranka. Istakla je i da je kandida u digestivnom traktu veoma nezahvalna za lečenje i da ju je teško “isterati”!

Dala mi je tromesečnu terapiju – naglašava Suzana i nastavlja: – Pridržavala sam se svih uputstava i već posle mesec dana osećala sam se kao nova, kandide nije bilo. Ipak, nastavila sam sa ispijanjem čajeva i supremenata, prisećajući se Rankinih reči: “Bakterija i gljivica, koliko god bile uporne i rezistentne na antibiotike, biljnom terapijom rešićemo se za dvadesetak dana, ali terapiju nastavljamo kako bismo potpuno obnovili urinarni ili digestivni trakt, kako bismo “impregnirali” sluzokožu i dubinski je revitalizovali, napravili dobar PH balans i time onemogućili njihov ponovni razvoj“. Zato sam terapiju nastavila do kraja – ističe naša sagovornica.

Suzana tvrdi da su joj svi problemi sa varenjem nestali i da joj se ubrzao metabolizam.

– Lice mi se potpuno iščistilo, a ja imam osećaj da mogu da letim – konstatuje 26-godišnja Suzana i zaključuje: – Laka sam, a puna energije. Ovo je osećaj za kojim sam tragala ceo život.

Zašto je Rankina terapija ovako delotvorna?

– U svakoj svojoj terapiji idem ciljano na prijavljeni problem, ali pristupam tako da i očistim organizam maksimalno. Kad je organizam čist, brže dobijam odgovor i brže savladavamo problem. Čist organizam obezbeđuje zdravlje – objašnjava Ranka i nastavlja: – Dobro je znati pravilno detoksikovati telo, tako čovek blista, pročišćavajući svoje ćelije i štiteći se od bolesti. Takav organizam je zaštićen od mnoštva slobodnih radikala koje donose i industrijski proizvedena hrana, stres, zagađen vazduh.

Da biste se osećali lagano i rasterećeno poput leptira poslušajte Rankine preporuke za detoksikaciju organizma:

  • Tri meseca svakodnevno pijte čaj od koprive koji se priprema na sledeći način: ujutru na litar ključale vode staviti četiri ravne supene kašike koprive, skloniti sa izvora toplote. Kad se ohladi, procediti i piti nezaslađen čaj, tokom dana.
  • Pijte glinu po uputstvu sa ambalaže! Kada se organizam navikne na glinu, pijte tokom 40 dana po kafenu kašiku svakog jutra na prazan želudac. Posle 40 dana napravite pauzu sedam dana i opet počnite sa konzumacijom gline. Po ovoj šemi glinu piti po potrebi, a možete je konzumirati neograničeno dugo.
  • Uzimajte prirodne vitamine i minerale jer smo izloženi, kao nikad do sada, dejstvu slobodnih radikala. Dakle, svakodnevno uzimajte vitamine C, E, A, D, selen, koenzim Q-10, cink, kalcijum, magnezijum.

Kombinacija koprive, gline i navedenih vitamina i minerala je odlična preventiva svakoj bolesti i malignitetu