Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Tumori dojke, jajnika i materice nisu nepobjedivi

Čudesna R terapija travarke iz Republike Srpske

Kao što bolest ne dolazi preko noći, tako i isceljenje od nje ne može doći odjenodm. Uz trave je neophond avelika upornost, volja za životom i strogo pridržavanje uputstava o načinu ponašanja tokom bolesti, dok terapija traje. Najteže mi je da čujem da je neko bio pred samim isceljenjem, a onda ohrabren odličnim rezultatima nije išao do kraja sa propisanim čajevima i zaboravio moje savete. Drago mi je da je takvih slučajeva bilo jako malo u mojoj višegodišnjoj praksi , kaže Ranka Vladić, travarka iz Međaša kod bijeljine, inače nastavnik u tamošnjoj školi.

Još kao malu baka je uspavljivala čitajući joj Sveto pismo ili knjigu čuvenog travara Pelagića. Od tada su joj trave postale velika ljubav, nstojala je da ih upozna, istraži i otkrije kako da njima pomogne i kod najtežih bolesti. Sudeći po iskustvima njenih pacijenata, u tome je i uspela. Dugim eksperimentisanjem došla je do receptura kojima pomaže kod kancera jajnika, materice, dojki, cista i mioma, ranice na grliću materice, kao i kod bolesti organa za varenje, pankreasa, kostiju pluća, hormonskih problema, čije su posledice gojaznost i poremećen ciklus.

Prvi uspeh

Ranka Vladic

To veliko znanje ranka je , najpre, silom prilika, iskoristila za pomoć svom detetu:

Moja kćerka je dobila težak poremećaj menstrualnog ciklusa i zatražila sam pomoć ginekologa. Konstatovano je da ona, sa svojih 15 godina ima grozdove neprsnutih grafofolikula na jajnicima i deformitet desnog jajnika. Uvedena je hormonska terapija. istina, ciklusi su dolazili 30-tog dana, ali se pojavila pojačana maljavost na bradi, rukama i nogama. otišla sam na Institut za majku i dete u Beogradu, gde su takođe prepisali hormonsku terapiju.

Tada joj se, kako priča, uplaile sve “lampice” i lavljim instiktom se bacila na istraživanje hormonskih poremećaja. Mnogo toga je prostudirala, a htela je najjače i najbolje. Posle dve godine istraživanja osmislila je recepturu koja će se kasnije pokazati kao udarni način lečenje mnogih bolesti, pa i raka:

Moja kći je oslobođena veštačkih hormona. Biljnu terapiju je pila 10 dana pred ciklus i to samo nekoliko meseci i sve se normalizovalo. Danas ima 26 godina i ima, neka je Gospod čuva, predivnu djevojčicu.

Ranka Vladic

Čudo se dogodilo

Ranka Vladić je kasnije izlečila i svoju sestru od steriliteta :

Pripremala se za veštačku oplodnju posle Vaskrsa 2003. jer su sve nade bile izgubljene. Poslala sam joj čajeve po očevoj sestri u SAD. Pila ih je i na veštačku oplodnju nije otišla. Sad i te kako veruje u moć trava jer je rodila sina Marka, a onda i kći Mikaelu.

Sledeći pacijent bila je njena snaha, kojoj je u 28. godini konstatovana ranica na materici i predloženo lečenje, ali ona tome nije pridavala pažnju:

Tek kada su se pojavila krvarenja pri polnom kontaktu, kada su se menstruacije produžile, otišla je ginekologu. Predloženo joj je spaljivanje ranice i to u Beogradu, kod vrhunskog stručnjaka. Posle tri meseca od intervencije je na kontrolnom pregledu konstatovano da se ranica opet javila i ponovo joj je predloženo spaljivanje. Zamolila sam je da me posluša i prihvati se moje terapije. Gledala me s nevericom, ali je pristala. Rekla sam joj da će trajati od dva do četiri meseca, ali i to je bolje nego živeti u strahu od bolesti. Bila je uporna, sama je pravila čajeve, a ja sam joj spremala tinkture. Sad je zdrava, krvarenja nema, ciklusi su uredni, ranici ni traga.

Ranka je tiho izašla iz familijarnog kruga i vremenom počela ad se hvata u koštac i sa najtežim bolestima zahvaljujući tome što je otkrila svojstva trava i jedne biljke koju ona naziva – gorki koren.