Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Biljnim napicima izliječila sam oboljele dojke – Darka Bijelić

Posle četiri meseca konzumiranja tri vrste čaja, i obloga od gline i šveden bitera, rezultati sjajni.

Pre godinu dana Darka Bijelić iz Valjeva, majka dva dečaka, osetila je bol u obe dojke:

” Bolele su sve više, iz bradavica je curelo nešto, što se kasnije ispostavilo da je sekret, a ne zaostalo mleko, kako su lekari u početku mislili. Otišla sma kod doktora i dobila lekove protiv upale, međutim, bolovi su se nastavili. Kad su postali veoma jaki, obratila sam se onkologu da mi se uradi mamografija i ultrazvuk. Nalaz je pokazao da se radi o nekoj promeni u dojci, nisu mogli da razjasne da li je u pitanju tumor ili cista, pa sam dobila uput za kozilijum u Sremskoj Kamenici, gde su mi zakazali magentnu rezonancu.

Već umorna od šetanja po lekarima, a i u strahu od neizvesnosti, Darka se setila tekstova o sličnim slučajevima iz prakse Ranke vladić, o kojima je čitala u Magičnom Bilju:

“Nzvala sam tu divnu ženu i otišla sa mužem kod nje. Čajeve- tri vrste, sam počela da pijem 28. decembra prošle godine i vodila po njenom savetu veoma strog režim ishrane. Takođe sam po Rankinom uputstvu stavljala na dojek obloge od gline i od šveden bitera. Nije bilo lako, ali mi je u svemu pomagao suprug Slobodan. Posle dva meseca od početka sprovođenja Rankine terapije otišla sam kod dr Budlina, koji ima privatnu ordinaciju u valjevu i specijalista je za probleme sa dojkama. Bio je iznenađen kada mi je uradio ultrazvuk i nalaz uporedio sa ranijim snimcima. Nastupilo je veliko poboljšanje. Snimak rezonance je pokazao da je sve u redu i da ima samo po koja mikrocista. rankinu terapiju ću završiti do kraja. Veoma sam srećna, zahvaljujem Bogu i ranki na pomoći.

Ovaj slučaj, kako kaže ranka Vladić, je samo jedan u nizu kada se radi o oboljenjima dojki, koje ona uspešno rešava prirodnim preparatima : Darka je imala senku na desnoj dojci od 9 mm, koja je na drugom pregledu kod lekara bila još veća. Dala sam joj šestomesečnu terapiju i detaljna uputstva. Kod nekih ciste nestaju za mesec, a kod nekih treba da prođe i 4-5 meseci. Darka je bila veoma odgovorna i prijatno sam iznenađena što je njen suprug vrlo prilježno učestvovao u primeni terapije, pružao joj je veliku podršku.