Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Čajevi za muške bolesti

Iako je poslednjih desetak godina Ranka Vladić, travarka iz Međaša kod Bijeljine mnogo puta potvrdila moć lekovitog bilja u borbi protiv bolesti ženskih reproduktivnih organa, njeni pacijenti bili su i muškarci. Benigne i maligne bolesti prostate, muška neplodnost i giht, samo su neka oboljenja protiv kojih se, kako tvrdi, uspešno bori.

Protiv takozvanih muških bolesti osnova terapije su čajevi koje pripremam od pet ili šest biljaka….Ranka vladić tvrdi da leči od oligo, terato ili astenospermije. Naglašava da je borba protiv totalne astenospermije teška, ali i u ovom slučaju pacijentima propisuje fitoterapiju koja povećava broj zdravih spermatozoida i njihovu pokretljivost toliko da može da im se omogući vantlesna oplodnja. Lečenje steriliteta muškaraca ona smatra mnogo lakšim i bržim nego neplodnost žena.

U slučaju tumora prostate, važno je postepeno lečenje. neophodno je da se tokom prva tri meseca terapije tumori ne uvećavaju, da ih obuzdamo, a, potom, se uzima terapija da se umanje i nestanu. Borba protiv ovih bolesti je višemesečna i zahteva strpljenje pacijenata,ali je izlečenjeu većini slučajeva izvesno.