Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Ciste i tumori na dojci i jajnicima nestaju

Posle pet meseci od početka uzimanja Rankinih čajeva ciste na dojci su potpuno nestale, kao i infekcija ešerihijom koli.

Prošle godine su mi se pojavile dve ciste u levoj dojci. Lekari su u oktobru predložili operaciju i ja sam pristala., nisam videla drugi način, sve dok neposredno posle zakazivanja operacije nisam pročitala u Magičnom bilju tekst o travarki Ranki Vladić. Nešto mi je govorilo da probam, jer zaista nisam imala šta da izgubim, nož me je čekao. Pozvala sam ranku 22. oktobra, objasnila joj moje stanje, pročitala dijagnozu. Ona mi je poslala čajeve – terapiju za 6 meseci, auz to napisala da uzimam vitamin C, cink, selen i magnezijum i da stavljam obloge od zelene gline.

takođe mi je naložila da ne smem konzumirati ništa masno, ni meso ni mesne prerađevine, da obavezno jedem pšenične klice i ribu, kao i da pijem kozje nekuvano mleko. Striktno sam se pridržavala svega što mi je Ranka rekla i pila njenu terapiju, a pet meseci od početka uzimanja čajeva uradila sam ultra zvuk dojki. Od cisti nije bilo ni traga, bila sam presrećna. Uradila sam i druge analize jer sam imala i ešerihiju koli i gljivice, sve je bilo čisto kao sunce, ni traga od infekcije. Sada se osećam odlično, potpuno sam izlečena, zahvalna sam ranki jer me spasla noža.

tumor-na-dojci