Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Čudesna R terapija Ranke Vladić iz Bijeljine – Tumor na debelom crevu nestao

Na poslednjoj kontroli lekari u Beču potvrdili su da je Dušan Stojadinović iz Smoljinca kod Požarevca uspeo da, bez hirurgije, savlada najtežu bolest.

Tumor na debelom crevu nestao

Dok trenutno odmaram u svom rodnom mestu ponovo samo setio olakšanje, navikavam se da sam potpuno zdrav čovek I svima pričam o čudesnom preokretu koji sam doživeo.

Sećate li se priče i velike pobede 77-godišnjeg Dušana Stojadinovića iz Smoljinca kod Požarevca koja je pre gotovo godinu dana, kada je objavljena, izazvala veliko interesovanje čitalaca. Dobre vesti o njegovom zdravstvenom stanju ne prestaju: poslednja kontrola obavljena pre nekoliko dana potvrdila je da tumora na debelom crevu idalje nema i da je njegovo zdravstveno stanje u najboljem redu.

Neizmernu pomoć na putu ozdravljenja gospodinu Stojadinoviću pružila je RankaVladić, poznata fitoterapeutkinja iz Bijeljine, koja se hvata u koštac sa najtežim oboljenjima, kao što su kancer pankreasa, jetre, prostate, debelog creva… Njena R terapija se u mnogim takvim slučajevima pokazala veoma efikasnom.

–  Sve biljke koje se nalaze u sastavu mojih čajeva su blagotvorne i ne mogu izazvati zavisnost, niti su kontraindikovane sa bilo kojim lekom. Čak pomažu da se hemoterapija i zračenje lakše podnesu. Mogu se piti neograničeno dugo, bez ikakve bojazni od predoziranja – ističe čuvena fitoterapeutkinja.

Tako je bilo i kad joj se javio Dušan Stojadinović koji je ceo radni vek proveo u Austriji, u Beču. Otkad se penzionisao više vremena provodi u Srbiji, u svom selu, jer mu, kaže, više prija. Ipak, slučaj je hteo da pre godinu i po dana, kada se razboleo,bude baš u Beču, kod sinova koji su ostali da žive u glavnom gradu Austrije.

– Imao sam jače krvarenje iz debelog creva. Deset dana odbijao sam da se suočim sa problemom, ali ipak sam otišao kod lekara i posle nekoliko pregleda otkriven mi je veći tumor na debelom crevu. Operacija mi je zakazana za 15. januar prošle godine – ističe gospodin Stojadinović.

Strah, nervoza i neverica tada su se uvukli u kosti do tada veselog penzionera i on se povukao u sebe. Bilo je trenutaka kada je jedva čekao da dan operacije dođe, ali bilo je ionih dana kada se plašio da uopšte uđe u bolnicu. 

Međutim, kada je gospodin Stojadinović došao na zakazanu operaciju, lekarski konzilijum je odlučio da operaciju odloži zbog mesta na kome se tumor nalazi i zbog njegove veličine.

– Zaključili su da je suviše rizično da me operišu na tom mestu na kome se tumor nalazi. Operaciju su odložil i i predložili zračenj akako bi smanjili i lokalizovali tumor i time pokušali da stvore uslove za operaciju – priča naš sagovornik.

Ovi lekarski nalazi dodatno su uplašili gospodina Stojadinovića. Nadao se i mislio da će ostatak zime moći da predahne, da će se najgore završiti.

– Nisam ni slutio da me naporno lečenje tek čeka. Ali, šta je tu je, morao sam to da prihvatim – ističe Dušan.

Ovaj vedri gospodin bez posledica izdržao je 20 zračenja.

– Osećao sam se dobro, naročito kada se zračenje završilo. Posle dodatnih pregleda, operacija mi je zakazana za16. jul. Iako se sve odvijalo po planu, imao sam strah da se opet nešto ne iskomplikuje i smatrao sam da treba sebi dodatno da pomognem. U “Vestima” sam pročitao priču o fitoterapeutkinji Ranki Vladić iz Bijeljine i vrlo sam se zainteresovao. Pomislio sam: “Što je ne bih pozvao iprobao njenu terapiju, sigurno ne može da mi škodi”.Biću još bolje pripremljen za operaciju – dodaje Dušan.

Tako je i bilo. Krajem aprila gospodin Stojadinović je naručio čuvenu R terapiju, a prvog maja počeo da je pije.

– Strogo sam se pridržavao svih uputstava i mogu vam reći da sam se smirio, da sam živnuo. Terapija mi je veoma prijala–konstatuje ovaj penzioner.

Kada je svanuo topao 16. julski dan gospodin Stojadinović je, sa sinovima, otišao u bolnicu.

– I psihički i fizički sam se spremio za operaciju. Devet meseci čekao sam da rešim taj gorući problem i nadao sam se da sam prikraju svoje agonije, iako sam se prilično dobro osećao poslednjih dva meseca – konstatuje Stojadinović.

Međutim, iznenađenju nije bilo kraja kada su lekari, pred samu operaciju, otkrili da je tumor nestao.

– Nastala je opšta panika. Mislili su da greše, ali je, ipak, opsežnim proverama konstatovano da tumora nema. Rekao sam doktorima da sam koristio i terapiju fitoterapeutkinje Ranke Vladić. Pozitivno su reagovali i zaključili da sam se javio na vreme. “Nešto vam je pomoglo, ili zračenje ili fitoterapija ili oba tretmana zajedno. ”Operacijaje otkazana. Svi u porodici bili smo u pozitivnom šoku – dodaje naš sagovornik.

Dok po povratku sa poslednje kontrole iz Beča odmara u svom rodnom mestu i navikava se da je potpuno zdrav čovek, svima priča o čudesnom preokretu koji je doživeo.

– Ponovo mi je stiglo olakšanje koje mi veoma prija. I dalje sam neizmerno zahvalan lekarima, a posebno Ranki Vladić koji su mi pomogli da živim kao da nisam u sebi imao najtežu bolest.