Ranka Vladić

EnglishGermanSerbian

Hormoni tioride sada u normalni – Ratko Suzić

Čudesna R terapija

Hormoni tiroide sada u normali

Antitela Ratka Suzića zaposlenog u Ministarstvu prosvete Republike Srpske, sa neverovatnih 2000 pala su na čak 123, iako mu je u razgovoru sa nadležnim doktorom rečeno da nisu velike šanse da ATPO značajnije opadne

Iako su bolesti reproduktivnih organa žena, posebno regulisanje hormonskog statusa i uklanjanje steriliteta njena najuža specijanost, Ranka Vladić se vrlo hrabro upušta u koštac i sa najtežim oboljenima, kao što su kancer pankreasa, jetre, prostate. Ratko Suzić, tridesettrogodišnji Banjalučanin, pune tri godine trpeo je čudne simptome, poput noćnog znojenja, aritmije, naizmeničnog smenjivanja slabog i pojačanog apetita, mekane stolice, nesanice. “Tek kad sam prošle godine otišao na preglede, i to kod dva lekara, ispostavilo se da bolujem od hipertireoze”. – priča mladi Suzić i nastavlja : “Rezultati su bili prilično loši: pri orvoj hormonalnoj dijganozi FT4 je bio 41, TSH 0,1, a antitela su se popela na 500, iako je referentna vrednost oko 100”.

Ratko je počeo da pije lekove i, iako se osećao mnogo bolje, rezultati nisu bili bolji, čak su  mu antitela skočila na 2.000. Dr Gotovac, jedan od cenjenijih dijagnostičara  endokrine, čiji pacijenti često prevaljuju put iz iznostranstva, smatrao je da Ratko Suzić svoj zdravstveni problem, pored korišćenja zvanične hemijske terapije, može da reši uz vitaminsku terapiju selenom i vitaminom E. Poslušao je savet doktora, ali je u međuvremenu, zahvaljujući majci, došao do čuvene Ranke Vladić, čiji su se saveti u velikoj meri poklapali sa preporukama dr Gotovca, samo što su tablete zamenjene čajevima.

“Posle samo tri meseca antitela su opala sa 2000 na 123. Svi simptomi su se smanjili, a rezultati hormnoskog statusa svedeni na referentne vrednosti : TSh 3,2 a FT4 sada je 16” – konstatuje Ratko i zaključuje : “Po gospođi Ranki, ova terapija je neivazivno  podizanje odbrambenih sposobnosti organizma na daleko viši nivo, balansiranje svih hormonalnih poremećaja, kojom je moguće rešiti se i kancerogenih oboljenja. mene je njena terapija spasila teških tegoba.